ZorgCollegeLimburg Certificaat Dementievriendelijk!

ZorgCollegeLimburg Certificaat Dementievriendelijk!

Op 30 maart is vanuit de landelijke campagne Samen Dementievriendelijk het certificaat ’Dementievriendelijke Organisatie’ uitgereikt aan ZorgCollegeLimburg. 
 De campagne is een initiatief van onder andere Alzheimer Nederland en het ministerie van VWS.

Je vindt onze naam en foto op > de website van Samen Dementievriendelijk >. 

Als Sittards trainingsbureau hebben wij dit certificaat gekregen omdat wij aan 7 van de 9 criteria daarvoor voldoen. Wij zetten ons in om zorgmedewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers bekend te maken met wat er verandert voor mensen met dementie op lichamelijk, emotioneel, mentaal en sociaal gebied. In onze trainingen geven wij praktische handreikingen en adviezen hoe om te gaan met hun gedrag en hoe je de verbinding op een respectvolle manier kunt behouden, herstellen of op een andere manier kunt maken.  Daarnaast ondersteunen wij hen met actuele berichten en adviezen op onze Facebookpagina’s en website (zie Kenniscentrum). Wij zijn er trots op dat al duizenden cursisten aan onze trainingen hebben deelgenomen en deze waarderen met een gemiddeld cijfer van 8,9.

Op deze manier willen wij bijdragen aan het vergroten van welzijn en levensvreugde van mensen met dementie!
 pp
Wil jij ook net als 103.169 andere mensen Dementievriendelijk worden? Meld je dan aan op de > website van Samen Dementievriendelijk >  en doe de gratis online (goede!) training. Samen helpen we mensen met dementie en hun naasten om een prettig leven te kunnen blijven leiden!
Geïnteresseerd in een van onze trainingen? Kijk voor de mogelijkheden op > onze website > en neem contact met ons op: 06 208 26410

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *