Certificaten vrijwilligers Envida Klein Gulpen

Certificaten vrijwilligers Envida Klein Gulpen

Dat de vrijwilligers uit Gulpen hun verpleeghuis een warm hart toedragen blijkt uit het feit dat er meer vrijwilligers zijn dan bewoners! De hartelijke sfeer, het plezier en enthousiasme en de goede onderlinge samenwerking was voor ons goed merkbaar tijdens de deskundigheidsbevordering ‘Omgaan met Complex Gedrag van Bewoners met Dementie‘.

Hier namen ook enkele restaurantmedewerkers en de Activiteitenbegeleiders aan deel, zodat zij na afloop met elkaar in gesprek kunnen blijven over de diverse thema’s van de scholing. Dat de scholing voor iedereen heel waardevol en zinvol was, bleek uit het gemiddelde waarderingscijfer van een 9.2!

Aansluitend krijgen in februari ook de zorgmedewerkers van de afdelingen somatiek en psycho-geriatrie een training die door ZorgCollegeLimburg op maat is gemaakt. Op deze manier wordt iedereen binnen Klein Gulpen op dezelfde manier geschoold zodat men met elkaar in overleg kan over de beste zorg voor de bewoners in hun laatste levensfase.

Met elkaar willen sámenwerken, elkaar steunen, mogen aanspreken en elkaars kwaliteiten versterken: een bewuste keuze van wijkmanager, teamleider, activiteitenbegeleiders en coördinator vrijwilligerswerk om te kiezen voor deze combinatie-scholing. Chapeau!

Ben je ook geïnteresseerd in de diverse scholingsmogelijkheden voor vrijwilligers, kijk dan eens op https://zorgcollegelimburg.nl/website/u_project_cat/vrijwilligerscollege/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *